Suç Makinesi Evinde Yakalandı

Suç Makinesi Evinde Yakalandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Aralık 2018 13:39
Suç Makinesi Evinde Yakalandı

Hükümlü ve tutuklunun kaçması, hırsızlık ve uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlarından aranan şahıs Güneykent Baladız Mahallesi’ndeki evine düzenlenen operasyonla yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan bilgilendirmede; “Gönen İlçe J.K.lığınca “Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması”, “Hırsızlık” ve “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlama” suçlarından aranan M.M.D. isimli şahsın Güneykent kasabası Baladız mahallesinde evinde bulunduğunun öğrenilmesi üzerine adli makamlardan alınan arama kararına istinaden yapılan arama esnasında kaçmak isteyen şüpheli evinin önünde yakalanmıştır. Evde yapılan aramada (1) adet ruhsatsız tabanca ve şarjör içinde, (2) adet tabanca fişeği, (1) adet av tüfeği ve (5) adet av tüfeği fişeği ile şahsın üzerinde kendisine ait olmayan (1) adet sürücü belgesi ele geçirilmiştir. Her iki şahısta sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Isparta Cezaevine konulmuştur” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.