Suç Makinesi Isparta'da Yakalandı!

Isparta ve Burdur’da ‘Silahlı yaralama – tehdit ve başkalarına ait kimlik bilgilerini kullanma’ suçları ile birçok suç kaydı bulunan bir kişi, Isparta Polisi tarafından yakalanarak adli mercilere sevk edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Temmuz 2014 16:07
Suç Makinesi Isparta'da Yakalandı!

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalarda çeşitli suçlardan 11 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cazesa ile aranan bir kişi kıskıvrak yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Burdur ilinden ‘Silahlı yaralama – tehdit ve başkalarına ait kimlik belgelerini kullanma’ suçlarından aranan, bununla birlikte Isparta adli makamlarınca 2 ay 15 gün ve 7 ay 15 günlük cezalarıyla olmak üzere, toplam 11 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezaları ile aranan M.P. Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

Toplam 8 suç dosyası bulunan M.P., Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

ses32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ