Suç Makinesi Yakalandı

Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, hırsızlık ve uyuşturucu madde ticareti suçlarından cezası bulunan Y.Ş isimli şahıs yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2013 11:11
Suç Makinesi Yakalandı

Geçtiğimiz Temmuz ayında Çünür Mahallesinde bulunan bir lokantadan çalınan LCD televizyon hırsızlığı ile ilgili yürütülen çalışmalar neticesinde çeşitli mahkemelerce aranan Y.Ş isimli şahıs yakalandı.

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından Çünür Mahallesinde meydana gelen hırsızlık olayının ardından yürütülen çalışmalar kapsamında il dışına kaçan olayın faili Y.Ş, geçtiğimiz gün sabaha karşı Isparta’daki ikametinde düzenlenen operasyonla yakalandı.

Yakalanan şahsın evinde yapılan aramalar neticesinde çalınan LCD televizyon ile bir miktar esrar maddesi ile uyuşturucu hap ve uyuşturucu madde kullanmak için hazırlanan düzenek ele geçirildi.

Şahsın yapılan GBT sorgulamasında ise çeşitli mahkemelerce uyuşturucu madde ticareti ve kullanmak suçlarından kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası ile 3 bin TL para cezasının bulunduğu anlaşıldı.

Sevk ediliği adli mercilerce tutuklanan şahıs Isparta Kapalı cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.