Suç Makinesi Yakalandı

Suç Makinesi Yakalandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2015 09:59
Suç Makinesi Yakalandı

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda, Isparta il merkezinde 2 ayrı hırsızlık olayı ile 11 ayrı suç dosyasından aranan şahıs Antalya’nın Döşemealtı Semtinde bulunarak adalete teslim edildi.

Alınan bilgiye göre, Isparta Yayla Mahallesi’nde 29 Kasım 2014 tarihinde bir işyerinden cep hesap makinesi – masaüstü hesap makinesi ve USB biçimli program kilidi ile 30 Kasım 2014 tarihinde yine Isparta Pirimehmet Mahallesi’ndeki bir işyerinden Canon marka fotoğraf makinesi çalıdığı öne sürülen A.Ç. isimli şahıs polis tarafından bir süredir aranıyordu.

Yapılan çalışmalar sonrasında Isparta Polisi tarafından Antalya’nın Döşemealtı Semtinde bulunarak adalete teslim edildiği öğrenildi.

Söz konusu şahsın kimlik bilgileri üzerinde yapılan Genel Bilgi Taraması’nda (GBT), hırsızlık – tehdit – silahla ateş etme – basit yaralama – darp suçlarından arandığı, ayrıca Isparta’nın Keçiborlu İlçesi’nden 1 adet bilgisayar – 1 adet monitör – 7 - 8 çuval yem ve 1 adet panelvan minibüs çaldığı, yine aynı şahsın Antalya’nın Kepez ilçesindeki 2 evden hırsızlık olayına karıştığı ortaya çıktı.

A.Ç.’yi gözaltına alan emniyet güçleri, toplam 13 olayı aydınlatmış olurken faili meçhul suç dosyalarını da açıklığa kavuşturdu.

Feti KILIÇ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
ASAYİŞ