Suç Makinesi Yakalandı

Suç Makinesi Yakalandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Şubat 2016 14:14
Suç Makinesi Yakalandı

Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri uzun zamandır değişik suçlardan aranan ve hakkında kesinlemiş hapis cezası bulunan şahısı yakalayarak adalete teslim etti

Yalvaç’a giren suçlular bir daha çıkamıyor. Emniyet Müdürlüğü’nün yapmış olduğu sıkı denetimler sayesinde haklarında yakalama kararı bulunan zanlılar bir bir yakalanarak adalete teslim ediliyor.
Son olarak hakkında değişik mahkemelerden aldığı 5 ayrı suçtan yakalama kararı bulunan M.M.Ü.(23) isimli zanlı yakalanarak adalete teslim edildi.

Yakalanan sanığın Yalvaç Asliye Ceza Mahkemesi tarafından görevi yaptırmamak için direnme suçundan, Isparta 5. Asliye Ceza Mahkemesi’nden Hırsızlık, Yalvaç Ağır Ceza Mahkemesi’nden gece vakti yağma, yine aynı mahkeme tarafından beden tarafından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı yağma suçlarını işlediği gerekçesi ile ceza aldığı öğrenildi.

Hakkında kesinleşmiş 10 yıl hapis cezası bulunan sanığın yakalanarak Savcılığa ardından da B Tipi Yalvaç Kapalı Cezaevine teslim edildiği bildirildi. Sanığın Gelendost ilçesi Yeşilköy’de ikamet ettiği öğrenildi.
Son zamanlarda Yalvaç’ta haklarında yakalama kararları bulunan sanıklar yakalanarak cezaevine teslim edilmişti. Bu durum vatandaşlar tarafından ‘Yalvaç’a gelen suçluların girişi oluyor çıkışı olmuyor’ şeklinde değerlendirmelere neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum