Suç Makinesi Yakalandı!

Suç Makinesi Yakalandı!

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Haziran 2016 15:04
Suç Makinesi Yakalandı!

Asayiş Şube Müdürlüğünce, çeşitli adli makamlarca aranan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs ikamet ettiği adreste yakalandı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Asayiş Şube Müdürlüğümüzce hakkında çeşitli adli makamlarca “Hırsızlık”, “Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması” ve Çocukları Fuhşa Teşvik Etmek veya Yaptırmak” ve iki ayrı “Yaralama”, olmak üzere toplam beş ayrı suçtan “Aranma” kaydığı olduğu, ve iki ayrı Konut Dokunulmazlığını İhlal”, ve “Hırsızlık” suçlarından toplam 3 Yıl 3 Ay 5 Gün kesinleşmiş hapis cezası ile ARANDIĞI anlaşılan E.A. isimli şahsın ilimizde bulunduğu tespit edilmiştir.

Adı geçen hükümlünün yakalanması amacıyla ikamet ettiği tespit edilen adres takip altına alınarak ekiplerimizce sabah saatlerinde şahıs ikametinde yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Hükümlü E.A. isimli şahıs hakkında Asayiş Şube Müdürlüğümüzce gerekli yasal işlemler yapılmış olup, sevk edildiği adli mercilerce tutuklanan şahıs cezaevine gönderilmiştir.

Emniyet Müdürlüğümüzce suç faillerinin tespiti ve işlemiş oldukları suçlar sebebi ile aranan şahısların yakalanması amacıyla çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.