Suç Makinesi Yakayı Ele Verdi

Manisa’dan Isparta’ya gelerek arkadaşından aldığı otomobili bir daha geri getirmeyen şahsın 30 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile 35 ayrı suç dosyasından arandığı ortaya çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Şubat 2015 13:25
Suç Makinesi Yakayı Ele Verdi

Isparta’da hafta sonu meydana gelen oto hırsızlığı olayının ardından, hakkında kesinleşmiş 29 yıl 10 ay hapis cezası bulunan ve örgüt kurma - dolandırıcılık - resmi belgede sahtecilik ve yaralama gibi 35 ayrı suç dosyasıyla aranan suç makinesi çıktı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı başarılı çalışma sonucunda ise olaya karışan suç makinesi aynı gün kıskıvrak yakalandı.

ARKADAŞINDAN ALDIĞI OTOMOBİLİ
BİR DAHA GERİ GETİRMEDİ!
İddiaya göre, 1 Şubat Pazar günü Isparta’ya gelerek Bağlar Mahallesi’ndeki arkadaşı S.K.’nin yanına giden E.E., söz konusu şahıstan 32 PD … plakalı otomobilini alarak kayıplara karıştı.

Olayın ardından E.E. tarafından götürülen aracı geri getirilmeyen S.K. durumu polise bildirdi.

KENDİ FOTOĞRAFI BULUNAN
SAHTE KİMLİK KULLANIYORDU…
Emniyet güçleri konuyla ilgili detaylı bir araştırma yaparken, alınan istihbari bilgiler doğrultusunda E.E.’nin üzerine kendi fotoğrafını yapıştırdığı M.Ö. adına düzenlenmiş kimlik kullandığı öğrenildi.

Söz konusu isimler ve araç plakası üzerinde araştırmalarını derinleştiren Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah meydana gelen oto hırsızlığı olayını öğleden sonra sonuca bağladı.

ISPARTA OTOGARINDA ENSELENDİ!
E.E. isimli şahsı İzmir’e gitmek üzere bulunduğu Isparta Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde enseleyen Isparta polisi, kendilerine gösterilen M.Ö. isimli sahte fotoğraflı kimliğe de el koydu.

Şüpheliyi emniyette gözaltına alan polis güçleri, E.E.’nin gerçek kimliğine yaptıkları Genel Bilgi Taraması (GBT) sonucunda gözlerine inanamadılar.

İŞLEMEDİĞİ SUÇ NEREDEYSE KALMAMIŞ!
‘Kamu malına zarar vermek – dolandırıcılık – resmi belgede sahtecilik – tehdit – hırsızlık – mala zarar verme – yaralama – birden fazla kişiyle tehdit – muhafaza altındaki eşya üzerinden hırsızlık – 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet (Silah) – örgüt kurma – silahla ateş etmek ve Vergi Usul Kanununa Muhalefet Etmek’gibi çok sayıda suçtan birden çok kez araması bulunduğu ortaya çıkartılan E.E.’nin, daha önceden işlemiş olduğu 35 ayrı dosyasıyla hakkında kesinleşmiş 29 yıl 10 ay 21 gün hapis cezasıyla arandığı tespit edildi.

SON DURAĞI ISPARTA OLDU!
Emniyette gerekli işlemleri tamamlanan E.E. daha sonra adliyeye sevk edildi.

Isparta Adliye Sarayı’ndaki mahkemede hakim karşına çıkartılan şüphelinin tutuklanarak Isparta Cezaevi’ne gönderildiği öğrenildi.

sayfa32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum