Suçlulara Geçit Yok!

Suçlulara Geçit Yok!

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Temmuz 2016 17:23
Suçlulara Geçit Yok!

Isparta emniyet müdürlüğü asayiş şube müdürlüğünce, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, ilimizde suç işlenmesini önlemek ve işlenmiş suçların faillerini tespit edip, yakalamak için çalışmalarımız kesintisiz olarak devam ediyor.

İş yerinden hırsızlık yapan şahıs tutuklandı:
Bahçelievler mahallesinde bulunan iş yeri ile kepeci mahallesinde bulunan iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili olarak asayiş şube müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda; hırsızlık olayına karışan şahsın daha önceden de hırsızlık suçundan kaydı bulunan m.a.a isimli şahıs olduğu tespit edilmiş ve şahıs yakalanmıştır. Gerekli yasal işlemler yapılarak adli makamlara sevk edilen m.a.a. Tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Açıktan hırsızlık:
08.07.2016 tarihinde; ayazmana mesirelik alanı içerisinde meydana gelen elektrikli bisiklet aküsü ve şarj aletinin çalınması olayı ile ilgili olarak asayiş şube müdürlüğümüz ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu m.t.b ve h.i.z isimli şahıslar yakalanmış ve çalınan elektrikli bisiklet aküsü ile şarj aleti müştekiye teslim edilmek üzere ekiplerimizce muhafaza altına alınmıştır. Konu ile ilgili olarak şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edilmiştir.
13.07.2016 tarihinde; ayazmana mahallesinde ikamet önünde meydana gelen elektrikli bisiklet hırsızlığı olayı ile ilgili olarak asayiş şube müdürlüğümüz ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu m.u, n.u ve z.ç isimli şahıslar yakalanmış ve çalınan elektrikli bisiklet müştekiye teslim edilmiştir. Konu ile ilgili düzenlenen evraklar adli makamlara sevk edilmiştir.
Konut dokunulmazlığını ihlal ve ikametten hırsızlık:
yedişehitler mahallesinde ikamette meydana gelen konut dokunulmazlığını ihlal ve ikametten hırsızlık olayının şüphelilerinin, asayiş şube müdürlüğümüz ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde daha önce benzer şekilde aynı suçtan işlem yapılmış olan e.m.y ile f.d isimli şahıslar olduğu tespit edilmiştir. Olayın şüphelilerinden olan e.m.y isimli şahıs ekiplerimizce yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Hayvan hırsızlığı:

Yenice mezarlığı içerisinde, tel çit ve parmaklıklarla çevrili alanda bulunan müşteki e.b ye ait 17 adet cins güvercinin çalındığının bildirilmesi üzerine yapılan çalışmalarda güvercinler bulunmuştur.

Tehdit hakaret suretiyle yağma :

Müşteki n.ö isimli şahıs evde bulunan parasından 300tl lik miktarının eksik olduğunu anlaması üzerine oğluna sormuş, oğlunun da kendisine sosyal medya hesabı üzerinden tehdit ve hakarette bulunan bir şahsın hesabına yatırılmak üzere parayı arkadaşı a.k.a isimli arkadaşına verdiğini beyan etmesi üzerine şikayetçi olmuştur. A.k.a isimli şahıs görevlilerimizce yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş ve tutuklanmıştır.

Kuru sıkı tabancadan işlem yapıldı:

09.07.2016 günü yenice mahallesinde silah ile ateş edildiğinin tespiti üzerine ekiplerimizce olay yerine gidilmiş ve yapılan araştırmada park halinde bulunan bir araçtan ateş edildiğinin anlaşılması üzerine h.a isimli şahsın aracında blow f92 marka kuru sıkı tabanca bulunarak alınmış ve gerekli işlemler için adli birimimize teslim edilmiştir.

09.07.2016 günü ayazmana mahallesinde silah ile ateş edildiğinin tespiti üzerine ekiplerimizce olay yerine gidilmiş ve yapılan araştırmada sokak üzerinde ateş etme olayına karışan g.y isimli şahıstan ekol fırat magnum marka kuru sıkı tabanca bulunarak alınmış ve gerekli işlemler için adli birimimize teslim edilmiştir.
Ruhsatsız tabanca:
il merkezinde meydana gelen kavga olayında ekiplerimizce olay yerine gidilmiş ve durumundan şüphelenilen i.n isimli şahsın üzerinde browning marka tabanca, tabancaya ait şarjör ve şarjöre basılı vaziyette 14 adet fişek ele geçirilmiş ve gerekli yasal işlemlerin yapılması için adli birimimize teslim edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
ASAYİŞ