Süleyman Demirel: 'Şükür Sağlığım İyi' (Video)

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, rutin kontrollerine yaptırmak üzere dün akşam saatlerinde Güven Hastanesi’ne gitti

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Eylül 2012 11:19
Süleyman Demirel: 'Şükür Sağlığım İyi' (Video)

9’ncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, akşam saatlerinde gripal enfeksiyon nedeniyle daha önce gördüğü tedavi kapsamında gerekli tahlil ve tetkiklerin yapılması için hastaneye gitti.

Demirel, basında ve sosyal medyada sağlığıyla ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Şu saatte dahi yüzlerce telefon geldi. Buraya kadar geldiniz. Sizden saklanan bir şey yok. Sağlığım iyidir Allah’a şükür. Bizi sevenler, bizimle ilgili olanların telaş etmesine gerek yok. Güven Hastanesi bizim evimiz gibidir. Değerli hekimler var. Bu hekimler beni takip ederler. Kontrolden geçmek üzere buraya geldik" dedi.


















Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.


Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.







DOKTORU: SAĞLIĞI YERİNDE

Kalp ritminin bozuk, tansiyonunun yüksek olduğu yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine Demirel, tansiyonun ve şekerinin kontrol altında bulunduğunu, ancak bu kontrollerin yetmeyeceğini belirtti. Demirel, bunlara sebep olan hususları gözden geçirecek bir takım tıbbı araştırmalar gerektiğini söyledi. Demirel’in sağlığının yerinde olduğunu belirten doktor Aylin Cesur, Demirel’in Antalya’ya gitmeden önce gripal bir enfeksiyon geçirdiğini, bu kapsamda ağustosun sonunda tetkiklerin yapıldığını, tatil dönüşü tahlil ve tetkiklerin tekrarlanmasının istendiğini söyledi. Bunun için hastaneye geldiklerini ifade eden Cesur, "Cumhurbaşkanı son derece sağlıklı kontrolleri ve tetkikleri yapıldıktan sonra evimize gideceğiz, herhangi bir sorun yoktur" diye konuştu.

YILDA İKİ KEZ GENEL KONTROL

Güven Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Ali Küçükbaş, Demirel’in kontrollerini belli periyotlarda yaptıklarını belirtirken, seyahat öncesinde Demirel’in gribal enfeksiyon geçirdiğini ifade etti. Küçükbaş, "Şimdi kendilerini daha iyi gördüğümüz için çok memnunuz önceden planlanmış olan bu yöndeki tetkiklerimizi kontrol etmek hem de yılda 2 kez yaptığımız genel vücut kontrolü, check-up bu fırsatla tekrarlamak istedik" diye konuştu.

KÖKSAL TOPTAN ZİYARET ETTİ

TBMM Eski Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak milletvekili Köksal Toptan, Demirel’i hastanede ziyaret etti. Süleyman Demirel ile görüştüğünü belirten Toptan, "Antalya’da tatilden dönüşünde bazı rutin kontrolleri olacakmış, ’eve gitmeden onları yaptıralım, öyle geçelim’ demiş. O nedenle buraya gelmişler. Herşey yolunda" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.