Süleyman Önal'ın İstifası İstendi

12 Haziran seçimleri için AKP'den milletvekili aday adayı olan Sağlık Müdürü Süleyman Önal'ın istifası istendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ağustos 2011 13:50
Süleyman Önal'ın İstifası İstendi

Sağlık Müdürü Uz. Dr. Süleyman Önal'ın müdürlük kadrosunu boşaltmasının istendiği iddiaları Isparta gündemine bomba gibi düştü.

Kasım 2007'den bu yana Isparta’da sağlık müdürü olarak görev yapan Uz. Dr. Süleyman Önal'a Sağlık Bakanlığı'nca istifa etmesi yönünde telkinde bulunulduğu öğrenildi.


12 Haziran seçimleri için AKP'den milletvekili aday adayı olan, aday listelerinde yer bulamayınca kadrosuna iade edilen Süleyman Önal'a Bakan Akdağ'ın ayrılması yönündeki talebi müsteşar tarafından iletildi.

Önal'ı telefonla arayan Bakanlık müsteşarının Isparta Sağlık Müdürlüğü kadrosunun biran önce boşaltılması yönündeki Bakanlık makamı talebini ilettiği iddia edildi.


"SDÜ'den akademik kadro olarak geçiş yapacağı söylenen Sağlık Müdürü Önal'ın bakanlığın isteği doğrultusunda hareket edip, etmeyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak. AK Parti Isparta Milletvekillerinin Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın bu talebine yönelik tavırları da merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum