Sultanlar, Pema Koleji'ni ağırlıyor

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi 14. Grup'ta mücadele eden Isparta 32 Gençlikspor, Çarşamba günü Konya Pema Kolej Gençlik ve Spor'u ağırlayacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2018 10:58
Sultanlar, Pema Koleji'ni ağırlıyor

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi 14. Grup'ta mücadele eden Isparta 32 Gençlikspor, ligdeki 4. karşılaşmasında Konya Pema Kolej Gençlik ve Spor'u ağırlayacak. 24 Aralık Pazar günü oynanacak maç hava muhalefeti nedeni ile ileri bir tarihe ertelenmişti. 3 Ocak Çarşamba günü saat 14:00 Atatürk Stadyumunda oynanacak.

Isparta 32 Gençlikspor, oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde etti. 6 puanı bulunan pembe-yeşilller, 3. sırada bulunuyor. Sultanlar, 9 gol atarken kalesinde 11 gol gördü. Pema Koleji Gençlik ve Spor, 3 puanla 4. sırada bulunuyor. Konya temsilcisi 14 gol atarken kalesinde 12 gol gördü. 

Isparta 32 Gençliksporlu sultanlar, futbolseverleri 3 Ocak Çarşamba günkü maça davet ediyor. Tribünlerin dolu olmasını isteyenler sultanlar, bu maçı kazanarak moral bulmak istiyor. Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise lider Yeni Kemerspor, Yeni Burdurspor'la deplasmanda karşılaşacak. Konyaaltı Belediyespor ise Antalya Demirspor'u ağırlayacak

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum