Sultanlar İlk Turnuvayı 1-0 Aldılar

TFF Kadınlar 3. Lig 4. Grup mücadele eden Isparta’mızı temsil eden Isparta 32 Gençlik ve Spor il turnuva maçını Antalya Spor karşında 1-0 aldı.

Yayınlanma:
Sultanlar İlk Turnuvayı 1-0 Aldılar

Isparta 32 Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kuddusi Karataş “ Isparta 32 Gençlik spor kulübü Bayan futbol takımız Isparta’da tek ve profesyonel 3.ligde oynayan bir takım kamp hazırlıklarımızdan sonra Konya’da turnuvalarımız başladı. İlk maçımız Antalya Sporla oynadık ve 1-0 galip ayrıldık sahadan. Ben ve sporcularımız bu galibiyetten çok memnunuz inşallah önümüzdeki diğer turnuva maçlarımız içinde galibiyet hedefimiz. Takım olarak Konya’da Hilton Otelde kalıyoruz sporcularımızın motivasyonu yüksek burada otelin imkanlarından da yaralanarak antrenmanlarımıza devam ediyoruz. İnşallah bu sezon Şampiyon olacağız ve 2.Lige çıkacağız Ispartalı Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz sahada seyirci desteği ile oynamak bizler ve futbolcularımız adına motivemiz daha da yüksek olacaktır ve şampiyonluk yolunda emin adımlarlar ilerlemiş olacağız inşallah” dedi. 

 

1111.20170818162336.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum