Sultanlardan Süper Başlangıç

Bölgesel Bayanlar Voleybol Ligi’ndeki tek temsilcimiz Üniversitespor, ilk maçında komşu Afyonkarahisar Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek lige galibiyetle başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Aralık 2011 10:25
Sultanlardan Süper Başlangıç

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği Bölgesel Bayanlar Voleybol Ligi’nde S Grubu’nda mücadele eden Isparta Üniversitespor, ilk maçında Afyonkarahisar Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek lige harika bir başlangıç yaptı.

KAPTAN AYŞEGÜL FARKI
SDÜ Batı Yerleşkesi’nde bulunan Atatürk Spor Salonu’nda önceki gün oynanan maçı Ulusal hakemler Mehmet Şimşek ve Işıl Tekin yönetti. Üniversiteli sultanlar, ilk seti 25-23, 2. seti 25-22 ve 3. Seti 25-19 kazanarak salondan mutlu ayrılan taraf oldu. Özellikle kaptan Ayşegül ve Melis etkili oyunlarıyla galibiyette başrol oynadı. Karşılaşmayı çok sayıda voleybolseverde izledi.

HAFTAYA UŞAK DEPLASMANI VAR
Üniversite’nin grubunda Uşak Banaz Sanayispor, Afyonkarahisar Belediyespor ve Uşak Kapaklarspor bulunuyor. Kırmızı-beyazlılar, önümüzdeki hafta Uşak Banaz Sanayispor’la deplasmanda karşılaşacak.

Antrenör Hüseyin Şentürk’ün çalıştırdığı Üniversiteli sultanlar, 3. Lige yükselmeyi hedefliyor.

Kadrosunu büyük ölçüde koruyan ve yeni takviyelerde yapan kırmızı-beyazlılar, kolej takım görüntüsü veriyor.

Üniversite’nin kadrosunda şu isimler bulunuyor:
Ayşegül Durmuş (K), Sabriye Işınsu Altınay, Gizem Kılınç, Cansu Ünal, Asiye Akyol, Tuğba Özmen, Tuğba Gezer, Seda Çakır, Demet Büyükdemir, Selin Gürcan, Bedriye Çetin ve Melis Korkmaz.

Levent DOĞAN




HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.