Sultanlar’dan Zirveye Selam

Üniversitespor Bayan Voleybol Takımı, Afyonkarahisar deplasmanından galibiyetle dönerek ilk 2 için umutlanırken bu hafta Uşak Banazspor’la çok kritik bir karşılaşma oynayacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Şubat 2012 11:19
Sultanlar’dan Zirveye Selam

Aroma Bölgesel Bayanlar Voleybol Ligi’nde mücadele eden Üniversitesporlu bayanlar, zirveye selam gönderdi. 4. maçında Afyonkarahisar Belediyespor’u 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek puanını 10’a çıkartan ve lider Denizli Belediyespor’la puan farkını 2’ye indiren kırmızı-beyazlılar, ilk 2 için umutlandı. 12 Şubat Pazar günü Batı Yerleşkesi’nde bulunan Spor Salonu’nda grubun ikinci sırasında bulunan Uşak Banazspor’la kritik bir maç oynayacak olan Üniversitespor, bu karşılaşmayı kazanarak zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. Antrenör Hüseyin Şentürk, SDÜ yönetimine kendilerine verdiği desteğe teşekkür ederek, Isparta’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını söyledi. Yetenekli sporculara sahip olduklarını ve tam kadroyla çıktıkları tüm maçları kazandıklarını belirten Şentürk, Uşak Banazspor’u evine boş göndereceklerine inandığını söyledi.

 

Kaynak:Fanatik32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.