Sümer Halı Fabrikasının Yıkım Süreci Başladı

Isparta Sümer Halı Fabrikasının idari ve işletme bölümlerinin yıkım ihalesine çıkılması için Çevre ve Şehircilik Müdürlüğüne talep iletildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mayıs 2012 14:02
Sümer Halı Fabrikasının Yıkım Süreci Başladı

Isparta Şehir Hastanesi’nin ihale süreci devam ederken bir yandan da, arazi üzerindeki binaların yıkılması için Sağlık Müdürlüğü’nün harekete geçtiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre kapatılan Sümer Halı Fabrikasına ait makine teçhizat, yedek parça, yardımcı malzeme, işletme malzemesi ve diğer malzemelerin Yalvaç Belediye Başkanlığınca taşınmasının hemen ardından yıkım işlemleri içinihaleye çıkılacak. İl Genel Meclisi söz konusu malzemelerin kullanım hakkının Yalvaç Belediyesi’ne devredilmesine ilişkin protokol imzalanmasını uygun bulmuştu.

CAMİNİN DURUMU NE OLACAK?
Taşınma işleminin hemen ardından Sümer Halı Fabrikasının işletme ve idari binasının yıkılması içinihaleye çıkılacak. Fabrika alanında bulunan camiinin statüsünün korunup korunmayacağına daha sonra karar verilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.