Süper Amatör'de Gönenspor Şampiyonluğa Çok Yakın

Mavi-beyazlılar, Üniversitespor’u 4-0 mağlup ederek koltuğu bırakmayacağını gösterdi. Keçiborlu Belediyespor ise Savspor’u 3-1 yenerek takipçiliğini sürdürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2012 13:46
Süper Amatör'de Gönenspor Şampiyonluğa Çok Yakın

Isparta Süper Amatör Futbol Ligi’nde 17. hafta karşılaşmaları geride kaldı. Ligde bir maç dışında tüm karşılaşmalar oynandı.

Gerilimli geçen karşılaşmalarda bu hafta hakemler bol bol kartlarını kullanırken 5 futbolcu oyundan ihraç edildi. Küme düşen Anadolu Gençlikspor maçına çıkmayınca Uluborlu Belediyespor oynamadan galibiyet almış oldu. Haftanın en farklı galibiyetini lider Gönenspor aldı. Mavi-beyazlılar, üst sıralarda yer almak isteyen Üniversitespor’u 4-0’la dize getirerek koltuğu bırakmayacağını gösterdi. Zorlu karşılaşmada 4 gol birden kaydeden Yunus Pehlivan, galibiyetin mimarı oldu. Gönenspor son 2 haftaya girilirken puanını 39’a çıkarttı ve mutlu sona ulaşmasına çok az kaldı. Üniversite ise 29 puanla 4. sırada kalarak zirve yarışında çok gerilerde kaldı.

Keçiborlu Belediyespor ise Savspor’u 3-1’le dize getirmesini bildi. Semih Açıkbaş oynadığı oyun ve attığı gollerle sarı-kırmızılıların galibiyetinde başrol oynadı. Hırsıyla dikkatleri üzerine çeken Açıkbaş, nefis golleriyle dikkatleri üzerine çekti. Keçiborlu Belediyespor puanını 36’a çıkartarak umutlarını önümüzdeki haftaya taşıdı.

Üst sıralarda yer almaya çalışan Çünürspor ile Karaağaçspor karşılaşması 2-2 berabere sonuçlandı. Gerilimli geçen maçta takımlar puanları paylaştılar. Çünürspor puanını 29’a çıkartarak 3. Sıradaki yerini korudu. Karaağaçspor ise puanını 27’e çıkartarak 5. sıraya yerleşti.

Yine Gülcüspor, alt sıralardan uzaklaşmaya çalışan Yalvaçspor’u 3-1’le dize getirdi. Yeşil-beyazlılarda özellikle genç Gökhan Kaya, attığı 2 golle göz doldururken, gelecek için ümit verdi. Gülcüspor 24 puanla 6. sıraya yerleşti. Yalvaçspor ise 14 puanla sondan 1. sırada kaldı.

ISPARTA SÜPER AMATÖR FUTBOL LİGİ PANORAMASI:

HAFTANIN TAKIMI: Gönenspor

HAFTANIN ANTRENÖRÜ: Özgür Kayı (Gönenspor)

HAFTANIN HAKEMLERİ: Hikmet Telli, Mansur Gökarslan ve Hüseyin Tahan (Çünürspor-Karaağaçspor)

HAFTANIN FUTBOLCUSU: Semih Açıkbaş (Keçiborlu Belediyespor)

HAFTANIN KAREASI: İbrahim Şenlik (Keçiborlu Belediyespor), Erman Kaya (Gülcüspor), Semih Açıkbaş (Keçiborlu Belediyespor), Yunus Pehlivan (Gönenspor)

HAFTANIN 11’İ: Halil İbrahim Şenlik (Keçiborlu Belediyespor), Erman Kaya (Gülcüspor), Osman Kıyak (Gönenspor), Adil Acaer (Karaağaçspor), Sezer Özdemir (Çünürspor), Lemi Çelik (Savspor), Semih Açıkbaş (Keçiborlu Belediyespor), Gökhan Kaya (Gülcüspor), Mustafa Köklükaya (Karaağaçspor) Semih Bakbak (Keçiborlu Belediyespor), Yunus Pehlivan (Gönenspor)

TOPLU SONUÇLAR:

Gönenspor-Üniversite: 4-0

Gülcüspor-Yalvaçspor: 3-1

Savspor-Keçiborlu Belediye: 1-3

Çünür-Karaağaçspor: 2-2

Uluborlu-Anadolu Gençlik: 3-0 (HK)


HAFTANIN PROGRAMI:

Savspor-Uluborlu Belediye

Anadolu Gençlik-Çünürspor

Yalvaçspor-Karaağaçspor

Keçiborlu Belediye-Gönenspor

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.