Süper Amatörde Haftanın Takımı Karaağaçspor

Son haftaların formda takımı Çünürspor, Üniversitespor’u 4-0’la dize getirerek maç fazlalığıyla liderliğe yükseldi. Karaağaaçspor, kümede kalma mücadelesi veren Savspor’u yenerek zirve için umutlanırken rakibini ateşe attı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Şubat 2012 16:08
Süper Amatörde Haftanın Takımı Karaağaçspor

Isparta Süper Amatör Futbol Ligi’nde 11. hafta da geride kaldı.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Gönenspor-Yalvaçspor, Uluborlu Belediye-Keçiborlu Belediyespor maçları ertelendi. Son haftaların formda takımı Çünürspor, grubun iddialı ekiplerinden Üniversitespor’u 4-0’la dize getirerek maç fazlalığıyla liderliğe yükseldi.

Bordo-mavililer, puanını 23’e çıkartarak zirveye yerleşti. Üniversitespor ise 19 puanla kalarak 4. sıraya geriledi. Karaağaçspor, kümede kalma mücadelesi veren Savspor’u yenerek zirve için umutlanırken rakibini ateşe attı. Sarı-yeşilliler, puanını 20’ye çıkartarak 3. sıraya yükseldi. Savspor ise 9 puanla kalarak 9. sıraya geriledi ve düşme potasına girdi.

Orta sıralarda yer alan Gülcüspor, son sıraya demir atan Anadolu Gençlikspor’u 5-3 mağlup ederek puanını 14’e çıkarttı ve 4. Sıradaki yerini korudu. Anadolu Gençlikspor ise 1 puanla kalarak kümede kalma umutlarını iyice tüketti.

İlginç ve kora kor bir mücadeleye sahne alan Süper Amatör’de erteleme maçlarının oynanmasının ardından puan cetveli bir hayli karışacak. Ligde her takım yenilgiyi tatarken, Çünürspor, Gönenspor, Karaaağaçspor, Üniversite ve Keçiborlu Belediyespor zirve için mücadele ediyor.

ISPARTA SÜPER AMATÖR FUTBOL LİGİ’NDE HAFTANIN PANORAMASI:

HAFTANIN TAKIMI: Karaağaçspor
HAFTANIN HAKEMLERİ: Cevat Akpınar, Etem Faruk Kuyucu, Sertaç Kara (Savspor-Karaağaçspor)
HAFTANIN ANTRENÖRÜ: Abdullah Çobankaya (Karaağaçspor)
HAFTANIN FUTBOLCUSU: Mustafa Köklükaya (Karaağaçspor)
HAFTANIN KAREASI: Mustafa Turgut (Gülcüspor), Sezer Özdemir (Çünürspor), Gökhan Kaya (Gülcüspor), Mustafa Köklükaya (Karaağaçspor)

HAFTANIN 11’İ: Mustafa Turgut (Gülcüspor), Berat Koçyiğit (Çünürspor), Rahmi Alagöz (Karaağaçspor), Ümit Aksu (Gülcüspor), Sezer Özdemir (Çünürspor), Hasan Şahin (Savspor), Kubilay Kömürcü (Gülcüspor), Zübeyir Çelik (Karaağaçspor), Gökhan Kaya (Gülcüspor) Mustafa Köklükaya (Karaağaçspor), Hasan Ağrıdağ (Çünürspor)

TOPLU SONUÇLAR:
Çünürspor-Üniversite: 4-0
Savspor-Karaağaçspor: 1-3
Anadolu Gençlikspor-Gülcüspor: 3-5
Gönenspor-Yalvaçspor: Ert.
Uluborlu Belediyespor-Keçiborlu Belediye: Ert.

HAFTANIN PROGRAMI:
Üniversite-Yalvaçspor
Anadolu Gençlik-Yalvaçspor
Gülcüspor-Uluborlu Belediyespor
Keçiborlu Belediyespor-Çünürspor
Karaaağaçspor-Gönenspor

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.