Süper Amatörde Ispartaspor Rüzgarı

1. Amatör Futbol Ligi’nde 8. hafta karşılaşmasında Ispartaspor zirvedeki yerini korumayı başardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Aralık 2012 18:16
Süper Amatörde Ispartaspor Rüzgarı

Isparta Amatör Futbol Ligi 8’nci hafta karşılaşmaları hafta sonun tamamlandı. Nağmaplup olarak liderlik koltuğunu koruyan Ispartaspor, haftasonu oynadığı Bağıllıspor maçından 6-0’lık skorla galip ayrıldı. 8 haftada 22 puan toplayan Ispartaspor, bu zamana kadar oynadığı maçlardan 7 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Geride kalan 8 haftada hiç puan toplayamayan Bağıllıspor ise ligin dibine demir atmış durumda.

Ligde ikincilik yarışısını sürdüren Uluborlu ise bu hafta oynadığı Keçiborlu Belediyespor maçını 2-0 kazanmayı başardı. Ligde 18 puanla 2’nci sırada yer alan Uluborluspor, 5 galibiyet 3 beraberlik aldı. Keçiborlu Belediyespor ise geride kalan 8 haftada 2 galibiyet 6 mağlubiyet alarak 6 puanla 7’nci sırada yer alıyor.

Ligde 18 puanla 3’ncü sırada yer alan Çünürspor, Savspor’u 4-1 mağlup etti. Çünürspor geride kalan 8 haftada 6 galibiyet 2 beraberlikle 18 puan topladı. Ligde 2 galibiyet 6 mağlubiyet alan Savspor ise 6 paunla 8’nci sırada yer alıyor.

Haftasonu Senir Beledispor ile karşılaşan Gülcüspor ise sahadan 5-1 galip ayrıldı. Ligde 16 puanla 4’ncü sırada yer alan Gülcüspor geride kalan haftalarda, 5 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. Ligde, 2 galibiyet 6 mağlubiyet alan Senir Belediyespor ise 6 paunla 9’ncu sırada yer alıyor.

Ligde 14 puanla 5’nci sırada yer alan Merkez Gençlikspor haftasonu Küçük Hacılarspor’u ağırladı. Zorlu maç 1-1 berabere bitti. Merkez Gençlikspor, geride kalan haftalarda 4 galibiyet, 2 beraberlik 2 mağlubiyet aldı. Küçük Hacılarspor ise 3 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyet alarak 6’ncı sıradaki yerini korudu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum