Süper Amatör’de Müthiş Mücadele

Isparta Süper Amatör Futbol Ligi’nde 3. Haftada da geride kaldı. Ligde ekipler arasındaki mücadele görülmeye değer. Süper Amatör Lig’de bu hafta 18 gol kaydedildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Aralık 2011 20:40
Süper Amatör’de Müthiş Mücadele

Haftalar ilerledikçe ligde tansiyon yükseliyor. Takımlar arasında çok fazla kalite farkı görülmezken ekipler üst sıralarda yer almak için yoğun çaba sarf ediyor.

Bu yıl yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken ve kadrosunda önemli isimleri bulunduran Gönenspor, zorlu karşılaşmada Karaağaçspor’u 2-0 mağlup ederek 3’te 3 yaptı ve zirveye yerleşti. Mavi-beyazlılar, 2 golle grubun en az gol yiyen ekibi unvanına da sahip.

Keçiborlu Belediyespor ise Çünürspor’a 2-1 mağlup olarak 6 puanda kaldı ve 2. sıraya geriledi. Geçtiğimiz yıl BAL’dan düşen Savspor ise bu sene yine üst sıralar için mücadele ediyor.

Mavi-beyazlılar, Anadolu Gençlikspor’u 6-0 mağlup ederek yarım düzine gol attı ve puanını 6’ya çıkardı. Savspor şu anda 12 golle grubun en çok gol atan ekibi.

Yalvaçspor ise Üniversite’yi 3-0’la dize getirerek ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Uluborlu Belediyespor ile Gülcüspor karşılaşması 2-2 berabere sona erdi ve puanlar paylaşıldı.

Gönenspor’la birlikte ilçe takımlarının istikrarı dikkatlerden kaçmadı.


Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum