Süper Amatör’de Savspor Damgası

Mavi-beyazlılar, lider Gönenspor’u yenerek sürpriz bir sonuca imza attı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2012 09:29
Süper Amatör’de Savspor Damgası

Isparta Süper Amatör Futbol Ligi’nde 14. hafta karşılaşmaları da geride kaldı. Bu hafta fileler 23 kez havalandı.

Lider Gönenspor, alt sıralardan uzaklaşmaya çalışan Savspor’a 3-2 mağlup olarak şaşırttı. Mavi-beyazlılar, bu yenilgiye rağmen 27 puanla liderliğini sürdürdü.

Savspor ise puanını 16’a yükselterek tehlikeli bölgeden uzaklaştı. Çünürspor, grubun iddialı ekiplerinden Gülcüspor’u 2-0 mağlup ederek puanını 27’e çıkarttı ve averajla 2. sıraya yükseldi.

Bordo-mavililer, son haftalara girilirken zirve inadını sürdürdü. Üniversitespor, grubun son sırasında yer alan Anadolu Gençlikspor’u 6-2 mağlup ederek 3. sıraya yerleşti. Yarım düzine gol yiyen Anadolu Gençlikspor 1 puanda kalarak küme düşen ilk takım oldu.

Kümede kalma savaşı veren Uluborlu Belediyespor ile Yalvaçspor 2-2 berabere kalarak yenişemediler. Uluborlu Belediyespor’un 15 puanı bulunuyor. 3 maçı eksik olan Yalvaçspor ise 11 puanla sondan 2. sırada yer alıyor. Karaağaçspor ile Keçiborlu Belediyespor 2-2 berabere kalarak puanları paylaştılar. Karaağaçspor puanını 22’ye, Keçiborlu Belediyespor ise 21’e çıkardı.

ISPARTA SÜPER AMATÖR FUTBOL LİGİ PANORAMASI:

HAFTANIN TAKIMI:
Savspor

HAFTANIN HAKEMLERİ: Emin Barlas, Hasan Hüseyin Dinler, Deniz Akkaş (Üniversite-Anadolu Gençlikspor)

HAFTANIN ANTRENÖRÜ: Umut Çıkrıcıoğlu (Çünürspor)

HAFTANIN FUTBOLCUSU: Recep Kocanoğlu (Üniversite)

HAFTANIN 11’İ:Tansel Tekeli (Çünürspor), Ferhan Vatansever (Üniversite), Berat Koçyiğit (Çünürspor), Ramazan Barut (Uluborlu Belediyespor), Avni Hazıroğlu (Üniversite), Fatih Selamet (Yalvaçspor), İsmail Akbal (Savspor), Mustafa Köklükaya (Karaağaçspor), Semih Bakbak (Keçiborlu Belediyespor), Hasan Esen (Savspor) Recep Kocanoğlu (Üniversite)

TOPLU SONUÇLAR:

Uluborlu Belediyespor-Yalvaçspor: 2-2

Savspor-Gönenspor: 3-2

Üniversite-Anadolu Gençlik: 6-2

Keçiborlu-Karaağaç: 2-2

Gülcüspor-Çünürspor:0-2

HAFTANIN PROGRAMI:

Anadolu Gençlik-Keçiborlu Belediye
Karaağaçspor-Uluborlu Belediye
Üniversite-Savspor
Yalvaçspor-Çünürspor Gönenspor-Gülcüspor

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.