Süper İkiliyi İstiyorlar

Napoli Sportif Direktörü Riccardo Bigon’un Lutfi Arıboğan ile 10 gün önce İstanbul’da Burak Yılmaz için yaptıkları görüşmede Selçuk İnan’ı da istediğini iddia edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Haziran 2013 12:25
Süper İkiliyi İstiyorlar

Galatasaray’ın iki sezon üst üste Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşmasının yanı sıra, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kadar yükselmesi ve Real Madrid önünde sergilediği başarılı futbol, Avrupa kulüplerinin dikkatini iyice Sarı-Kırmızılılar’ın üzerine çevirdi. Avrupa medyası, G.Saraylı futbolcuların adını transfer piyasasında devamlı olarak ön planda tutmaya devam ediyor. Son olarak da İtalyan basını; Napoli’nin, Burak Yılmaz’dan sonra Cimbom’un orta sahadaki maestrosu Selçuk İnan’a kanca attığını ve resmi teklifte bulunduğunu ileri sürdü.

RAMİRES’İN ALTERNATİFİ
Bundan yaklaşık 10 gün önce İstanbul’a gelerek, golcü futbolcu Burak Yılmaz’ı transfer edebilmek için G.Saray’ın CEO’su Lutfi Arıboğan ile görüşen Napoli Sportif Direktörü Riccardo Bigon, Sarı-Kırmızılı kulübe
13 milyon Euro bonservis bedeli önermişti. Ancak Galatasaray yönetimi bu teklifi az bularak, reddetmişti. Fakat aynı görüşmede Riccardo Bigon’un, Cimbom’dan Selçuk İnan’ı da istediği ortaya çıktı. İtalyan
basınında yer alan iddialara göre, Chelsea’den Ramires için teklif yapmaya hazırlanan Napoli’nin, bu transferin gerçekleşmemesi halinde alternatifinin Selçuk olduğu ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.