Süper Lig'de 14 Yıl Sonra Bir İlk Yaşandı

Fenerbahçe, Torku Konyaspor'u 2-1 mağlup ederken Süper Lig'de son 13 sezonda ilk kez 18'inci haftada lider ile ikinci arasında 10 puan fark oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ocak 2014 10:38
Süper Lig'de 14 Yıl Sonra Bir İlk Yaşandı

Fenerbahçe, 18'inci hafta maçında Torku Konyaspor'u 2-1 yendi ve haftayı beraberlikle kapatan en yakın takipçisi Galatasaray ile puan farkını 10'a çıkardı.

14 YIL SONRA BİR İLK
Süper Lig'de böylece son 13 sezonda ilk kez 18'inci haftada lider ile ikinci arasında 10 puan fark oldu. En son 1999- 2000 sezonunda Galatasaray 45 puanla 18'inci haftayı lider geçmiş ve ikinci sıradaki Beşiktaş'ın 11 puan önünde yer almıştı.Galatasaray sezonu şampiyon bitirmişti.

SAVUNMACILAR İŞBAŞINDA
Zirve yolundaki rakiplerinin puan kaybettiği haftada Konyaspor'u ağırlayan Fenerbahçe sürprize izin vermedi. Lider geriye düştüğü maçta iki stoperi Bruno Alves ve Egemen'in golleriyle sahadan galip ayrılmasını bildi. Fenerbahçe'nin gol yükünü çeken Emenike, Sow ve Kuyt, dün gece suskunları oynarken Webo, yabancı kontenjanı nedeniyle kadroda yer almadı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.