Şüpheli Şahıslar ‘Taka Hırsızı’ Çıktı!

Isparta’da bir yediemin otoparkı çevresinde ‘şüpheli şahıs’ olarak polise ihbar edilen 4 kişi, otoparktan malzeme çaldıkları sırada suçüstü yakalandı. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mart 2013 17:02
Şüpheli Şahıslar ‘Taka Hırsızı’ Çıktı!

Isparta’da bir otoparkın çevresinde dolaşan kişilerin şüpheli olduğu bilgisi üzerine harekete geçen polis, yediemin otoparkında bulunan araçların çeşitli parçalarını sökerek gizlenmeye çalışan zanlıları suçüstü yakaladı.

Ajans32 Muhabiri’nin aldığı bilgilere göre, Davraz Mahallesi’nde bir yediemin otoparkı çevresinde şüpheli şahıslar bulunduğu ihbarına alan polis ekipleri harekete geçti.

Söz konusun bölgede bir süre araştırma yapan emniyet güçleri, otopark içersinde gizlenmekte olan N.U. ve C.U.’yu kıskıvrak yakaladı.
Araştırmaları genişleten polis, otopark çevresinde iki şüpheliyle ilgisi olduğunu belirlediği N.Ö. ve F.Ö.’yü de kısa sürede tespit etti.

Polisin yaptığı çalışmalarda 4 zanlı ile birlikte, yediemin otoparkından çalındığı belirlenen; 1 adet vinç parçası demir, 1 adet şanzıman, 1 adet radyatör peteği, 1 adet egzost takımı, 1 adet hurda radyatör, 1 adet radyatör kapağı, 1 adet fan ve 1 adet radyatör takımı ele geçirdi.

4 zanlıyı gözaltına alan emniyet ekipleri, çalınan malzemeleri de yediemin otoparkına teslim etti.

Adliyeye sevk edilen 4 zanlıdan C.U.’nun serbest kaldığı belirtilirken, N.Ö. – F.Ö. ve N.U.’nun çıkarıldıkları mahkeme tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.