Sürat Kargo’da Tüm Kutular Hediyelik

Sürat Kargo, kargo firmalarında bir ilki gerçekleştirerek, kullandığı tüm kargo kutularının görsellerini hediyelik kutu şeklinde değiştirdi. Yeni kutular, daha estetik olarak 5 farklı boyutta müşterilerin hizmetine sunulmaya başlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ağustos 2012 17:27
Sürat Kargo’da Tüm Kutular Hediyelik

Türkiye’nin önde gelen kargo firmalarından olan Sürat Kargo, ‘tüm kargolarınız hediye’ sloganıyla kutu görsellerinde yeniliğe gitti.

Sürat Kargo Antalya Bölge Müdürü Ramazan Kırıcı, ‘müşterilerimizin gönderisinin değeri ve içeriği ne olursa olsun, tüm kargolar bizim için her zaman değerli bir hediye gibi özenle taşınmayı hak ediyor. Bu bilinçten yola çıkarak, müşterilerimizin hediye gibi değer verdiğimiz kargolarını değerli bir hediye kutusu ile taşımaya karar verdik.’’ diye konuştu.

Uzun bir tasarım ve karar süreci sonucunda mevcut kutulara karar verildiğini belirten Ramazan Kırıcı, ‘ Hediye kutularının imajını belirlerken çok sayıda tasarım çalıştık. Kutularımızın sadece bir kargoyu değil, o kargo ile birlikte bir duyguyu da taşımasını istedik. Bu nedenle renklerini ve desenlerini özenle seçtik. Kutularımızın doğayı yansıtmasını da istedik. Bu düşünceyle geleneksel ve Otantik desenler de kullandık. Böylece müşterilerimizin kargolarına yakışacak bir hediye kutusu tasarlamış olduk’’ dedi.

Kargo firmaları arasında her zaman yeniliklerin öncüsü olduklarını belirten Ramazan Kırıcı, kargo sektörünü kargo teslim olduğunda SMS gönderme hizmeti, Doğada yok olan çevreci poşet, Sanal Şube gibi hizmetler ile tanıştırdıklarını söyledi. Şimdi de kutularında radikal bir değişime gittiklerini belirten Kırıcı,’kargoculuk özünde çok farklı ve hantal bir görüntü arz ediyor. Biz kutularda bu monotonluğun dışına çıkarak, müşterilerimize görsellik sunmuş olduk’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.