Sürdürülebilir Gelecek İçin Bir Saatlik Karanlık

Doğal Hayatı Koruma Vakfı Tarafından Yürütülen "Dünya Saati Kampanyası"na Destek Veren Milyonlarca Kişi, 26 Mart'ta Bir Saatliğine Işıklarını Kapatacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mart 2011 12:08
Sürdürülebilir Gelecek İçin Bir Saatlik Karanlık

Tüm dünyada uygulanan ve Türkiye'de de Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) tarafından yürütülen "Dünya Saati Kampanyası"na destek veren milyonlarca kişi, sürdürülebilir bir gelecek için 26 Mart'ta bir saatliğine ışıklarını kapatacak.

Konuyla ilgili bilgi veren WWF Türkiye Genel Müdürü Tolga Baştak, 2007 yılında Avustralya'da başlayan kampanyanın 2008'de küresel bir harekete dönüştüğünü söyledi.

Baştak, şu ana kadar Türkiye'den kampanyaya katılacağını bildiren 100'ün üzerinde kurum olduğunu aktararak, Kocaeli, Sivas, Batman, Eskişehir, Nevşehir, Çankırı, Karabük, Batman, Hakkari, Isparta, Manisa, Erzincan ve Kırklareli valililiklerinin katılımıyla Türkiye'den 13 ilin uluslararası "Dünya Saati Şehirleri Listesi"nde yerini aldığını, bunun yanı sıra pek çok büyükşehir, il ve ilçe belediyesinin kampanyaya destek olacaklarını açıkladıklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.