Süreyya Sadi Bilgiç CHP ve MHP'ye Yüklendi

PKK’lı militan aldı. AKP Milletvekili ve 1. Sıra Adayı Süreyya S. Bilgiç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP için ağır ithamlarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2011 12:44
Süreyya Sadi Bilgiç CHP ve MHP'ye Yüklendi

PKK’lı militan aldı. AKP Milletvekili ve 1. Sıra Adayı Süreyya S. Bilgiç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP için ağır ithamlarda bulundu.

BİLGİÇ’TEN ŞOK SÖZLER

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Milletvekili ve 12 Haziran 2011 Pazar günü yapılacak Genel Seçim 1. Sıra Adayı İktisatçı Süreyya Sadi Bilgiç. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Anayasa Değişikliği Referandum sürecinde HAYIR’ tarafında yer alan Milliyetçi Hareket Partisi’ne ağır ifadeler ile yüklendi.
Seçim çalışmaları kapsamında memleketi Şarkîkaraağaç’ta konuşan Milletvekili Bilgiç, Kılıçdaroğlu’nun Sosyal Sigortalar Kurumu (bugünkü karşılığı SGK- Sosyal Güvenlik Kurumu) Genel Müdürü iken PKK’lı militanı işe yerleştirdiğini iddia etti. Milletvekili İktisatçı Bilgiç, Şarkîkaraağaç’a bağlı Çarıksaraylar Kasabası’nda yaptığı konuşmada
Şu iddiaları ortaya attı:

SGK’YI 8 SENEDE BATIRDI
“Bizlere öyle bir ülke teslim ettiler ki, işte CHP’nin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Sosyal Güvenlik Kurumunu sıfır borçla aldı, 8 senede batırdı.

PKK’LI MİLİTAN YERLEŞTİRDİ
“Nerede Pkk’lı militan varsa yerleştirdi, ondan sonra da kendi Başbakanı ve Maliye Bakanı’na yazı yazdı, ‘Siz para basmazsanız ben önümüzdeki ay ücretleri ödemeyeceğim’ dedi. Bunun evrakları var kendi imzasıyla. Vatandaşı düşürdükleri hale bir bakın. İnsan 7’sinde neyse 70’ındede o olur” dedi.

MHP’YI HALA ANLAYAMIYORUM
12 Eylül 2010’da yapılan Değişikliği Referandum sürecine değinen Bilgiç, MHP’ye yüklendi. Referandum’da ‘EVET’ diyenlerin karşısında duranların PKK, BDP ve MHP olduğunu ve aynı ortamda sivil Anayasa değişimine karşı çıktıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum