Süreyya Sadi Bilgiç: 'Yapılan Heykel Rezalet Bir Şey'

AK Parti milletvekilleri Eğirdir ilçesini Aşağıgökdere köyünde vatandaşla buluştu. Köyden Mustafa Yıldız isimli vatandaş, vekilim öyle gül heykelimi olur. Dikenleri yaprakları yok onun yerine Sav Isparta girişindeki kokuyu önleseniz olmazmıydı diye sordu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ağustos 2012 19:26
Süreyya Sadi Bilgiç: 'Yapılan Heykel Rezalet Bir Şey'

Isparta Çayı ile ilgili sıkıntıyı bildiklerini kaydeden Süreyya Sadi Bilgiç,

“Sav’da belediyenin kolektörlerle ilgili bir çalışması vardı. Ama Merkez’de bir belediye yönetimi değişikliği oldu. Şimdi askıya alındı. Belediye buna öncelik vermiyor. Bu nedenden ötürü bu hat üzerindeki birçok vatandaş bundan muzdarip.

Gelelim gül heykeli konusuna. Yapılan heykel rezalet bir şey. Isparta’ya yakışan bir şey değil. Belki daha çok harcanarak çok daha güzeli yapılmalıydı. Ama bu konularda çıklama yaptığımızda bize kızıyorlar. Zaten geçici süre için izin alınmış ve yapılmış bir şey, Yakında kaldırılacak. Bana göre israftır ama yapılmıştır saygı duymak lazım. Isparta Belediyesi’nin tasarrufudur bizle alakası yok” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum