Süreyya Sadi Bilgiç'ten ITSO'ya Tokat Gibi Cevap

Isparta Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç bugün Ankara'da Muhtarlarla yaptığı toplantıda, ITSO'yu hedef aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Nisan 2012 10:55
Süreyya Sadi Bilgiç'ten ITSO'ya Tokat Gibi Cevap

Isparta Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ITSO'nun yaptığı basın açıklamasının hiç şık olmadığını dile getirerek şunları dedi.

'Çıkıp basın karşısında açıklama yapması kolay kendileri bir gün bize gelip teşvikle ilgili ne yapabiliriz diye bize sordularmı,eleştiri yapması kolay, Kaçıkoç ve yönetimi bu işleri yapamıyorlarsa bırıksınlar çok iyi yapacak insanlar vardır.' diyerek sözlerine şöyle devam etti.

Kara Havacılık Okulu’nun tek başına gelmediğini söyleyen Bilgiç “Bizim bunla ilgili stratejik bir plan yapmamız lazım. Bunun için lütfen bir araştırmaya başlayalım. Hangi sektörler var. Bu iş yerlerinin nasıl bir lojistik desteğe ihtiyaçları var, ne kadar yere istihdam alanı yaratacağız. Bununla ilgili hangi kalite de işçilik gerekecektir. Şu şu alanlara kara havacılık okulu geliyor. Şu şu alanlara ihtiyacımız var diye strateji oluşturulsun. Gelecek işletmenin ne kadar açık alana ihtiyacı var. Acaba bu alt yapıyı biz sunabilecek miyiz? Fiziki alt yapı hazır mı? Onun dışında sadece bu değil kendi girişimcilerimizle burayı kanalize edecek bir şey yapalım. Hemen 15-20 gün içerinde bir Ankara çıkarması yapalım dediler. Ben bir buçuk senedir bekliyorum gelmediler” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum