Suriye'li Muhaliflere Bağışlayacak

Isparta İl Genel Meclisi Başkanı, Isparta Barosu avukatlarından Osman Zabun, bir mağazanın çekilişinden kazandığı otomobili satarak Suriye'li muhaliflere bağışlayacağını açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Temmuz 2013 14:49
Suriye'li Muhaliflere Bağışlayacak

Isparta İl Genel Meclisi Başkanı, Isparta Barosu avukatlarından Osman Zabun, geçen aylarda Ankara'da bir alışveriş merkezinden yaptığı harcama sonrası kredi kartı bilgileriyle katıldığı çekilişten 2014 model Fiat Fiorino marka araç otomobil kazandı.

Aracı kazandığını bir yakınının ismini gazete ilanında görmesiyle öğrendiğini belirten Zabun, yaklaşık 30 bin lira değerindeki aracın satışını yaparak parasını Suriye'de muhalif güçlere destek vermek için göndereceğini söyledi.

İl Genel Meclisi Başkanı Zabun, aracını 14 Ağustos tarihine kadar teslim alacağını belirterek şöyle konuştu: "Aracı satacağım. Parasını Suriye'deki zalim diktatöre karşı mücadele veren muhalif gruplara destek amaçlı göndereceğim. Bu kesinlikle bir hayır hasenat işi değil. Çünkü hayır işinde sağ elin verdiğini sol elin verdiği görmez. Bu zulme karşı bir dik duruştur. Ayrıca Avrupa'nın sözde, ülkelere değerler olarak transfer etmeye çalıştığı demokrasi ve özgürlük gibi kavramların içi boş kavramlar olduğunu ve Batının bunları kendileri için esas alırken, diğer milletler için bu değerler söz konusu olduğunda nasıl çifte standart uyguladıklarına, iki yüzlü davrandıklarına dikkat çekmek istedim. Suriye'de demokrasi ve özgürlük mücadelesi veren grupların mücadelesine dikkat çekmek istedim."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum