Sürprizleriniz İçin En Doğru Adres: Tatlı Telaş...

Tatlı Telaş, lisanslı ve kaliteli ürünleriyle hazırladığı özel tasarımlarla sevdiklerinize doğumdan başlayarak yapacağınız her türlü sürprizin tüm hazırlıklarını üstleniyor. Size sadece keyfini sürmek kalıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Aralık 2013 16:12
Sürprizleriniz İçin En Doğru Adres: Tatlı Telaş...

Yaklaşık 3 ay önce Pirimehmet Mahallesi Uğur Sokak’ta hizmete giren Tatlı Telaş, tüm organizasyonlarda aradığınız lokomotif oluyor. İşletmeciliğini Neriman Canbolat ve Seda Canbolat’ın yaptığı Tatlı Telaş, tam bir aile şirketi. Kısa zamanda yaptığı kaliteli organizasyonlarla adından söz ettirmeye başlayan Tatlı Telaş, kaliteli ve lisanslı ürünleri tercih ediyor.

GARANTİLİ ÜRÜNLER TERCİH EDİLİYOR
Neriman Canbolat, Tatlı Telaş isminin patentli olduğu için şuanda Tatlı Telaşiye Yiğiter ismiyle devam ettiklerini belirterek, doğum günü, düğün, nikah şekeri, yılbaşı süsleri, sandalye, masa giydirme, doğumlarda anneye moral amacıyla hastane süslemeleri alanında hizmet verdiklerini bildirdi. Kullandıkları ürünlerin lisanslı ve kaliteli olduğunu vurgulayan Canbolat, “Örneğin helyum gazı için normalde herkes korkar ama biz garantili olanla çalışıyoruz. Helyum gazıyla balonlarımızı şişiyoruz. Helyum gazı daha fazla kalıcılığını sağlıyor. Bazen haberlerde balon patladı, yaralanma oldu diye iddialar çıkıyor. Helyumda böyle bir şey olmuyor” dedi.

ÇOCUKLAR TATLI TELAŞ’LI
Çocukların en sevdiği çizgi film kahramanlarına özel olarak da tema belirlediklerini ve istenen temayı her yerde uygulayabildiklerini belirten Canbolat, ayrıca kendilerine ait özel tasarımlara da yer verdiklerini söyledi. Eşine güzel bir sürpriz yapmak isteyenleri de mağazaya davet eden Canbolat, “Eşime sürpriz bir şey hazırlamak istiyorum diyorsunuz. Biz her türlü organizasyonu yapıyoruz. Size de sadece keyfini sürmek kalıyor” şeklinde konuştu.

İLETİŞİM
Adres: Pirimehmet Mahallesi Uğur Sok. No.4/A ISPARTA

4-015.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.