Sürücülerin Zor Anları Mobese Kameralarında

Isparta'da kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle sürücülerin trafikte yaşadığı zor anlar Mobese kameralarına yansıdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mart 2012 16:12
Sürücülerin Zor Anları Mobese Kameralarında

Güvenlik kameralarına yansıyan ilk görüntüde karla kaplı boş yoldan ilerleyen sürücü, kayganlaşan yolda zikzaklar çizerek ilerliyor. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmemek için sarfetttiği o anlar ilginç görüntüler oluşturdu.

İkinci görüntü ise İsmet Paşa Caddesi'nde seyreden araç caddenin başlangıç noktasında kalıyor. Sinyal vererek arkadan gelen sürücüleri uyaran sürücü, uzun uğraşın ardından geri dönmeyi başarıyor. Ancak sola dönmek isteyen sürücü bu kez aracı kaydırıyor. Kara saplanan araç etraftakilerin yardımıyla kurtarıldıktan sonra ilerleyebiliyor.

Kentin en işlek caddelerinde 142'nci Cadde'de ise meydana gelen trafik kazası kameralara yansıyor. Tali yoldan caddeye çıkan taksiye hızla gelen bir başka araç yandan çarpınca iki araçta savruluyor.

MOBESE kameraları yakın mesafede seyreden araçların çarpışma anını da kaydetti. Eğirdir Yolu ve Hastane Kavşağı'nda meydana gelen kazalarda kavşaklarda aniden duran araçlara arkadaki araçlar çarpıyor. Bir başka kaza görüntüsünde caddede ilerleyen motosiklet sürücüsü tali yoldan aniden çıkan otomobili görünce durmak için çabalasa da otomobile çarpıyor.

Isparta'dan en ilginç görüntü ise TIR sürücüsünün kavşaktan döndüğü sırada dorsenin düştüğü an. İstanbul yolu üzerinde ilerleyen TIR sürücüsü dar kavşaktan U dönüşü yapınca aracın dorsesi yola düşüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.