Süslü Kadınlar Pedal Çevirecek

Süslü Kadınlar Pedal Çevirecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Eylül 2018 09:11
Süslü Kadınlar Pedal Çevirecek

Bu sene altıncısı düzenlenen "Süslü Kadınlar Bisiklet Turu"nda kadınlar, rengarenk kıyafetleri, süsledikleri bisikletleri ve şarkılar eşliğinde pedal basacak.

2013'ten bu yana her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Süslü Kadınlar Bisiklet Turu, bu yıl altıncı etkinliğiyle tüm şehir kadınlarını bisikletleriyle birlikte buluşma noktalarına davet ediyor.

Daha çok kadın bisikletçinin yollarda olmasına dikkati çekip, farkındalık yaratmak üzere yola çıkılan projenin İstanbul ayağında kadınlar, 23 Eylül'de Avrupa Yakası'nda Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi önünde, Anadolu Yakası'nda ise Caddebostan sahilde buluşarak yola çıkacak.

Ankara, İzmir, İstanbul, Isparta, Giresun, Diyarbakır, Konya, Kırıkkale, Malatya, Giresun gibi Türkiye'nin 60'dan fazla il ve ilçesinde düzenlenecek etkinliğe, bisikletiyle tüm kadınlar ve kadınları desteklemek isteyen erkekler katılabilecek.

"Dünya Otomobilsiz Kentler Günü" kapsamında bisikletin günlük hayatın bir parçası olmasına dikkati çekmek amacıyla düzenlenen tura, Hollanda Kraliyet Havayolları (KLM), bisiklet desteğiyle bu heyecana ortak olacak.

Program 23 Eylül Pazar günü Isparta Belediyesi önünde saat 16:00'da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.