Susturulan Kitlelerin Sesi Olmak İçin!

Seksen öncesi gençlik hareketi içerisinde ülkücü camianın yakından tanıdığı İsmail Bacak, MHP'den Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Şubat 2015 14:26
Susturulan Kitlelerin Sesi Olmak İçin!

1980 öncesi gençlik hareketi içerisinde ülkü camianın önemli iaimleri arasında yer alan İsmail Bacak, Milliyetçi Hareket Partisi'nden Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Bacak, "Siyasi hayatıma başladığım gençlik yıllarımda dava arkadaşlarımla birlikte MHP'nin Dokuz Işık Doktrini ve Atatürk İlkeleri ışığında verdiğimiz Cumhuriyet mücadelesi ruhunu bugün tekrar uyandıuran sayın Dr. Devlet Bahçeli ile birlikte Büyük Tğrk Milleti için sizlerin de teveccühleri ile bu mücadelede göreve hazırım" dedi.

Bacak, 1980 öncesi gençlik mücadelesi içerisinde karşıt görüşlü gençlerin biribiri ile şiddete varab mücadeleleri olduğuna da işaret ederek "Ben o yıllarda kırdığım, üzdüğüm bütün arkadaşlarımdan özür diliyorum. Onlarla bir araya geldiğimiz zamanlarda onlarda benden özür diliyor. Siyaset fikir mücadeleleri ekseninde olmalı" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum