Sütçüler HES İçin Çalışmalar Başladı

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Süleyman Tüyer, Sütçüler’e yapılması planlanan HES santrali ilin çalışmaların başladığını duyurdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Nisan 2012 15:33
Sütçüler HES İçin Çalışmalar Başladı

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Süleyman Tüyer, Sütçüler’e yapılması planlanan HES santrali ilin çalışmaların başladığını belirterek şunları söyledi:

“İlimiz Sütçüler İlçesi sınırları içerisinde, Taçyıldız Enerji San. Ve Tic. A. Ş. tarafmdan yapılması planlanan "Kasımlar Barajı Ve Hidroelektrik Santrali (HES) (İbişler Regülatörü, Kasımlar Barajı Ve Kasımlar I HES, Kasımlar Regülatörü Ve Kasımlar II HES), Malzeme Ocakları, Kırma Eleme Tesisi ve Hazır Beton Santrali" ile ilgili, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sunulan Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Raporunu İnceleme Değerlendirme süreci başlatılmıştır. ÇED Raporu, Bakanlığımız http://www.csb.gov.tr/gm/ced/ adresinde ve Müdürlüğümüzde halkın görüşüne açılmıştır” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum