Sütçüler'de Soğutma Çalışmaları Devam Ediyor

Sütçüler'de Soğutma Çalışmaları Devam Ediyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ağustos 2021 09:24
Sütçüler'de Soğutma Çalışmaları Devam Ediyor

Sütçüler ilçesi Çandır köyündeki yangın 1 haftayı geride bıraktı. Yağmurun yağmasıyla birlikte yangının büyümesi büyük ölçüde engellenirken alevler kontrol altına alındı.

1 haftalık süreçte 20’e yakın ev zarar görürken, yangın bölgesi 7'nci gününde Bekir bağlar sınırlarında yağmur düşmeyen 1 bölgede yangın kontrol altına alındı.

Öte yandan Yangınlarda 12’nci gün olduğunu kaydeden Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “47 ilde 240 orman yangınıyla mücadele ettik. 235’i kontrol altında. 1 İlde 5 orman yangınıyla alakalı çalışmalar sürüyor. Köyceğiz, Kavaklıdere, Milas-Yatağan, Karaköy, bunu Çine- Akçaova olarak da adlandırabiliriz. Isparta Sütçüler yangınını kontrol altına aldık. Antalya- Kaş, Hatay-İskenderun, İzmir Urla-Torbalı, Manisa yangınlarıyla, Dalaman havalimanını tehdit eden ve ayrıca Datça’da çıkan yangını da gün içerisinde kontrol altına aldık” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.