Tabakhanede Yangın Çıktı 2 İşyeri Yandı

Yalvaç'ta bulunan asırlık Tabakhane’de gece yarısı yangın çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2014 09:59
Tabakhanede Yangın Çıktı 2 İşyeri Yandı

Şahin Irak ve İrfan Korkmaz’a ait işyerlerinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi.

Gece saat 01.00 sıralarında meydana gelen yangının Şahin Irak’a ait işyerinde başladığı ve alevlerin yan tarafında bulunan İrfan Korkmaz’a ait işyerine de sıçradığı tahmin ediliyor. Alevleri gören çevre sakinlerinin itfaiyeye haber vermesi üzerine Yalvaç Belediyesi’ne ait araçlar müdahalede bulundu.

Akdeniz ve Güneydoğu’da bulunan çırçır atölyelerine röle imalatı yapan işyerlerinde yangının nasıl çıktığı henüz bilinmiyor. Sücüllü Belediyesi ve Yalvaç Belediyesi itfaiye araçlarının yoğun çabası sonucu alevler kontrol altına alınırken işyerlerinde bulunan deri, kimyasal madde ve diğer malzemelerin kullanılamaz hale geldiği bildirildi.

Yangınla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü ekipleri gerekli incelemeleri yaptıktan sonra yangının çıkış nedenini belirleyecek. Zararın 50 bin TL olduğu tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ