Taban Uyanıyor!

CHP Milletvekili A. Adayı Süleyman Coşar, partisinin kadın kolları ile kahvaltıda bir araya geldi. Coşar, konuşmasında CHP’nin iktidara koştuğunu kaydederek “Taban uyanıyor” mesajı verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mart 2015 12:50
Taban Uyanıyor!

Katıldığı bütün programlarda coşkulu ve inançlı konuşmalarıyla dikkat çeken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP Isparta Milletvekili A. Adayı Süleyman Coşar, Öğretmenevi’nde partisinin kadın kolları ile bir araya geldi.

Yaklaşık 150 partili kadının katıldığı programda bir konuşma yapan Coşar, partisinin iktidara koştuğunu kaydederek “Taban Uyanıyor” mesajı verdi.
Coşar konuşmasına “Buradan size bir müjde vermek istiyorum. CHP iktidara koşuyor… Taban uyanıyor… Halkımız uyanıyor” diye başladı.

Yaklaşık bir aydır tüm ilçe, belde ve köylerin yanı sıra merkez mahallelerinde de partililer ve vatandaşlarla buluşan Coşar, “Bu çalışmalar sırasında gördük ki halkımız uyanmıştır. Gittiğimiz her köy kahvesinde bir Atatürk köşesi var. Bu çok önemli. Bu topraklardan Mustafa Kemal Atatürk’ü silmek isteyenler kaybediyor. Peki kim kazanıyor, kim kazanacak? Atatürkçüler, devrimciler, yurtseverler, aydınlar yani bu halk kazanacak. Bunu 7 Haziran’da göreceksiniz” dedi.



Ön seçim süreci ile birlikte partisinin iktidar yolculuğuna çıktığını söyleyen Süleyman Coşar, partili kadınlara seslenerek “Şimdi bu yürüyüşü tamamlamak için işin en büyüğü, yükün en ağırı ama en onurlusu da siz kadınlarımıza düşüyor. Bu yürüyüşü tamamlayacağız. El birliğiyle, güç birliğiyle bu iktidar yürüyüşünü tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

CHP Milletvekili A. Adayı Süleyman Coşar, “Atatürk kadınlara dünyanın hiç bir ülkesinde olmayan hakları verdi. Biz erkeklere de bunlar sizin başınızın tacı dedi. Fakat bakıyoruz kadınlarımız kendilerine hakları verenlerin değil, elindeki hakları almaya çalışanların peşinden koşuyor. Siz o kadınları aydınlatmakla görevlisiniz. İşte şimdi sizin çabanızla kadın yeniden Cumhuriyet kadını olacak. Sizin emeklerinizle kadın yeniden Atatürk’ün tarif ettiği kadın olacak. Bu yolcukta daha fazla çalışmaya, yorulmaya var mısınız?” Diye sordu.



Konuşmasının ardından dakikalarca ayakta alkışlanan Coşar’a partili kadınların bir de sürprizi oldu. Partili kadınlar hep birlikte ayağa kalkarak Coşar’ın da eşlik ettiği 10’uncu Yıl Marşı’nı hep bir ağızdan söyleyerek “İktidar Yemini” etti.






HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.