Tabelalar İnene Kadar Demokrat Partiliyim

Demokrat Parti’nin eski İl Başkanlarından Hüseyin Dede, AK Parti ve MHP’den Belediye Meclis üyeliği ile ilgili teklifler geldiğini belirterek “Ancak, başından beri koyduğumuz bir tavır vardı. Partim aday çıkarırsa başka bir yerde yer almam mümkün değildi”

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Şubat 2014 20:23
Tabelalar İnene Kadar Demokrat Partiliyim

Milliyetçi Hareket Partisi’nden belediye Meclis Üyesi olacağı yönündeki söylentilere açıklık getiren Demokrat Parti Eski İl Başkanı Hüseyin Dede, “MHP ve Ak Parti ile görüşmelerim oldu. Ancak kendi partim aday çıkardığı için bu hiçbir yere gitmiyorum.” dedi.

Geçtiğimiz haftalarda MHP Sav Belediye Başkan Adayının tanıtım toplantısına katılan Hüseyin Dede ile ilgili “Dede MHP’ye mi geçti?” soruları akıllara gelmişti.

Demokrat Parti’nin Başkan Adayı tanıtım toplantısına katılan Dede konuya açıklık getirerek, “Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden teklif aldım. MHP il Başkanı İsa Yalçın ile de konuştuk. Ben partimden aday çıkması halinde hiçbir yere gitmeyeceğimi söyledim. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile de görüştüm. Seni Belediye Başkan Yardımcısı olarak çağırıyorum dedi. Ancak benim partim için bayrağı başka biri taşırsa, benim hakkımda ne derler diye düşündüm. Bu yüzden de partimden ayrılmayı düşünmedim. Ben MHP İl Başkanı İsa Yalçın ile Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür ediyorum.” diye konuştu.



Öte yandan toplantıya katılan bir diğer önemli isim de Ali Koçal oldu. Uzun yıllar Isparta’da kıratın süvariliğini yapan Koçal, partisinin bu seçimlerde önemli başarılara imza atacağını kaydederek “Demokrat Parti siyasitin anasıdır. AKP’ye, MHP’ye, CHP’ye gidenlerde bizden gitmiştir. Gidene hayırlı olsun, kalanlar bizim mayamızdır” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum