Tabip Odası, Görev Dağılımını Yaptı

Kongreye tek liste olarak giden tabip odası, dün akşam saatlerinde yeni yönetimle ilk toplantısını yaptı ve görev dağılımını gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mayıs 2012 11:24
Tabip Odası, Görev Dağılımını Yaptı

Buna göre Başkan Dr. İlker Büyükyavuz, Genel Sekreter Dr. Aysel Divarcı, Sayman Dr. Sedat Yıldız ve Veznedar Dr. Hülya Toyran Sezik görev yapacak.  Yönetim Kurulu üyeleri ise Dr. Selim Katırcı, Dr. Ümit Gümüştaş, Dr. Murat İlhan Alhan oldu.

Tabip Odası Başkanı Büyükyavuz, yeni yönetim olarak hekime şiddete dikkat çekecek çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Büyükyavuz, “Hekimlerin sorunlarıyla ilgili, halk sağlığıyla alakalı çalışmalarımız olacak. Bu dönemle halkla biraz daha iç içe olacağız. Özellikle hekime şiddet konusu da önemli. Görevi devrederken ve devralırken oldukça popüler konu oldu maalesef. Bu konuyla ilgili çalışmalarımız olacak. Mücadele başlatacağız. Tabi mücadele derken zıtlaşma ya da kutuplaşma değil elbet, uzlaşmacı ve sorunun nedenleriyle irdeleme noktasında olacak” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.