Taciz İddiası İçin Soruşturma Başladı

Isparta Devlet Hastanesi'nde temizlik biriminde çalışan H.A. isimli bir şahsın, 11 yaşındaki K.S.adlı kıza taciz girişiminde bulunduğu iddiası üzerine İl Sağlık Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ağustos 2012 17:18
Taciz İddiası İçin Soruşturma Başladı

Isparta Valisi Memduh Oğuz, olayın 27 Ağustos Pazartesi günü meydana geldiğini belirtti. Vali Oğuz, H.A.'nın hastanede çalışan annesini ziyarete gelen 11 yaşındaki K.S.'ye taciz girişiminde bulunduğunu, küçük kızın hemen oradan uzaklaşarak, durumu annesine anlattığını söyledi.

Vali Oğuz, "Anne, H.A. ile tartışırken, hastanede bulunan bir polis memuru çocuk polisine haber vermiş. Çocuk polisi de durumu cumhuriyet savcılığına iletmiş. Şüpheli hakkında gerekli adil işlem başlatıldı ve şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi" dedi.

Konuya ilişkin olarak ise Sağlık İl Müdürlüğü’nden şu açıklama yapıldı: “Isparta Devlet Hastanesi'nde hizmetli H.A.nın, 11 yaşındaki K.S.adlı kıza taciz girişiminde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan şahıs hakkında, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 29.08.2012 tarihi itibari ile idari işlem başlatılmıştır” denildi.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.