Tadı Damağında Kaldı

Konser vermek için Isparta’ya gelen Mustafa Ceceli, geçen sene Barida Hotels’de yediği yemeğin tadı damağında kalınca bu sene tekrar aynı yemeği yemek için Barida Hotels’e gitti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ağustos 2013 14:24
Tadı Damağında Kaldı

Geçtiğimiz sezon Süleyman Demirel Üniversitesi’nin düzenlemiş olduğu etkinlikte konser vermek için Isparta’ya gelen Mustafa Ceceli, Isparta’nın ilk beş yıldızlı oteli Barida Hotels’de ağırlanmıştı.

Misafirliği esnasında Otelin Roof Restoranın’da kendisine servis edilen ödüllü aşçının et yemeğinden çok memnun kaldığını söyleyerek ayrılan Mustafa Ceceli, bu seneki Isparta konserinde de tekrar aynı yemekten yedi.

14 Ağustos Salı günü Eğirdir Belediyesi'nin düzenlediği konserde yerini almak için Isparta’ya gelen Ceceli, Eğirdir’de misafir edilecek olmasına rağmen öğle yemeği tercihini Barida Roof Restoran olarak kullandı. “Daha önce geldiğimde yemiş olduğum ustamızın leziz et yemeğinden istiyorum” diyen Ceceli, Barida Roof Restoran’ın ayrıcalığını ortaya koydu.
Yemeğin ardından SPA hizmeti sunan otelin profesyonel uzman terapistlerden masaj hizmeti aldı ve “SPA’nız gerçekten tek kelimeyle muhteşem!” diyerek tüm otel yetkililerini kutladı.

Ayrıca personelin çok iyi seçildiğini, herkesin enerjisinin gayet pozitif ve olumlu olduğunu belirtti.

Çıkışında da Gül Balo Salonu’nu gezdi ve beğendi. “Belki ileride burada bir konser verebiliriz” diyerek otelden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum