Tadilattaki İşyerinin Duvarı Çöktü

Yayla Mahallesi’ndeki bir işyerinde beton duvarın çökmesi sonucu 1 kişi molozların altında kaldı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan yaralı,112 ambulansı ile hastaneye kaldırıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mayıs 2012 15:01
Tadilattaki İşyerinin Duvarı Çöktü

Yayla Mahallesi’ndeki bir işyerinde beton duvarın çökmesi sonucu 1 kişi  molozların altında kaldı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan yaralı,112 ambulansı ile hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, 1607 sokakta tadilatta olduğu belirtilen bir işyerinin duvarı yaklaşık yarım saat önce çöktü. O sırada işyerinde çalışmakta olduğu belirtilen 25 yaşındaki Asuman Şen, çöken beton duvarın altında kalarak yaralandı.
Yaralı kadın, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkartılarak, 112 Acil Sağlık Ekipleriyle Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağında kırıklar bulunduğu belirtilen yaralının, hayati tehlikesinin bulunmadığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.