Tahammülümüz Kalmadı

CHP Milletvekili İrfan Bakır, Mardin - Nusaybin'de hain saldırı sonucunda şehit olan polis memuru Sezgin Uludağ için bir taziye mesajı yayınladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Eylül 2015 13:40
Tahammülümüz Kalmadı

CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır, mesajında "Mardin' in Nusaybin ilçesinde hain bir pusu sonucu hayatını kaybeden başta Ispartalı hemşehrimiz, kahraman polis kardeşimiz Sezgin ULUDAĞ olmak üzere tüm şehitlerimize Allah' tan rahmet ,acılı ailelerine sabır dilerim. Ülkemizin ve Ispartamızın başı sağolsunÇok büyük bir üzüntü içerisindeyim. Bizim bir tek vatan evladını daha kaybetmeye tahammülümüz kalmamıştır. Ülkemizde barış ve huzurun biran önce tahsis edilmesini temenni ediyorum.Ülkemiz hassas bir dönemden geçmektedir. Zaman birlik olma zamanıdır. Bugün her zamankinden daha fazla sağduyulu olmak zorundayız. Bu düşüncelerle tekrar kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.