Tahir Alan’dan Cumhuriyet Mesajı

Ak Parti Belediye Başkanlığı aday adaylığını Perşembe günü açıklayacak olan Av. Tahir Alan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ekim 2013 10:33
Tahir Alan’dan Cumhuriyet Mesajı

Alan mesajında, “"Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde efsanevi bir kurtuluş mücadelesi veren aziz milletimiz tarafından kurulan Cumhuriyetimizin 90. yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.

Bu anlamlı günde, bizleri bugünlere taşıyan, bağımsız ve güçlü bir ülkenin vatandaşları olarak bu gururu yaşamamızı sağlayan, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, hayatlarını ülkemize ve milletimizin birlik ve bütünlüğüne adayan aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum.

Kuruluşundan bu yana geçen 90 yılda, medeniyet yolunda hızla ilerleyen Cumhuriyetimiz emsalsiz bir başarı hikâyesidir. Gazi Mustafa Kemal “Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir.

Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim” diyerek bizlere sorunlarla baş etmenin, gelişmenin, kalkınmanın ve güçlü bir ülke olmanın yolunu göstermiştir. 21. yüzyıldaki gelişmelerin merkezinde olan ülkemize; tarihinden aldığı ilhamla Cumhuriyetimizi daha da parlak bir geleceğin beklediğine olan inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Yüce Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, Cenab-ı Allah'tan nice bayramları kutlamamızı milletimize nasip etmesi temennisiyle, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum