Tahkim Kuruluna Gideceğiz

Isparta Emrespor A.Ş. Sahibi Ali Çalışkan, PFDK’nın 3 puanlarını silmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mayıs 2013 22:58
Tahkim Kuruluna Gideceğiz

Beklenmedik bir şekilde yanlış kararın çıktığını ileri süren Çalışkan, “Avukatlarımız savunmamızı hazırlıyor. Hazırlanan savunan neticesinde ilk önce Tahkim Kurulu’na gideceğiz” dedi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta Emrespor A.Ş.’de Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan çıkan şok karar şaşkınlık yarattı. Isparta Emrespor AŞ.nin 3 puanının silindiği PFDK kararları arasında yer aldı.

Isparta Emrespor A.Ş.‘nin TFF’yi yanıltmaya teşebbüsü nedeniyle FDT’nin 49/5. Maddesi uyarınca 3(Üç) Puanının silinmesiyle ilgili spor camiası da büyük bir şok içerisinde.

Ara transferde gönderilmeyen bir futbolcunun imzasının taklit edildiği gerekçesiyle böyle bir kararın çıktığı iddia ediliyor.
Isparta Emrespor A.Ş. Sahibi Ali Çalışkan, PFDK’nın 3 puanlarını silmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

“GEREKİRSE CAS’A KADAR GİDERİZ, HAKKIMIZI YEDİRMEYECEĞİZ”
Beklenmedik bir şekilde yanlış kararın çıktığını ileri süren Çalışkan, “Avukatlarımız savunmamızı hazırlıyor. Hazırlanan savunan neticesinde önce Tahkim Kurulu’na gideceğiz. Sonuç olumsuz olması halinde Duruşmalı Kurula, oradan sonuç alamazsak CAS’a gideceğiz. Buradan sonuç çıkmazsa Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne CAS’a kadar gidip hakkımızı yedirmeyeceğiz” dedi.

“SİYASİ BASKI OLABİLİR”
Ligin bitimine 1 hafta kala böyle bir kararın alınmasının siyasi olarak tahmin ettiklerini söyleyen Çalışkan, “Biz en son olarak kurullarda 3 puanımızın bu yıl değil, önümüzdeki yıldan silinmesini de teklif edeceğiz. Çünkü sahada kazanılan 3 puanın bu şekilde yapılması son derece yanlış bir karar” diye konuştu.

“ŞİMDİ KENETLENME ZAMANI”
Çalışkan, pazar günü Atatürk Stadı’nda saat 15.30’da oynanacak Çorum Belediyespor maçına da tüm taraftarları davet ederek, “Tahkim Kurulu kararından önce biz bu hafta Çorum Belediyespor maçından 3 puanla ayrılmamız gerekiyor. Elazığ Belediyespor’un da puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Önce Allah’ıma sonra, futbolcularıma, hoca ve taraftarlarımıza güveniyorum. Biletleri de 1 TL’ye kadar düşürdük. Artık son final bizi yalnız bırakmasınlar,

Başta Valimiz Memduh Oğuz, Milletvekillerimizden bu konuda destek bekliyoruz. Hep birlikte Ispartalı’nın gücünü göstermeliyiz” diye konuştu.
Bu arada Vali Memduh Oğuz’dan da bu haftaki karşılaşmada tribünde olacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum