Takdire Şayansınız Başkanım

Takdire Şayansınız Başkanım

Yayınlanma:
Takdire Şayansınız Başkanım

Seçim çalışmalarını yüksek tempoda sürdüren İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Üzüm Pazarı esnafınız ziyaret etti. Kendisine yoğun ilgi gösteren esnaf, “Başkanım çalışmalarınız takdire şayan. Sizi artık Isparta’nın belediye başkanı görmek istiyoruz” dedi.

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, esnaf ziyaretlerini Üzüm Pazarı’nda sürdürdü. Dükkanları tek tek dolaşarak esnafla sohbet eden Tural, esnafın beklenti ve taleplerini dinledi. Esnafın yoğun ilgisine mazhar olan Başkan Adayı Tural, Üzüm Pazarı esnafı “Başkanım sahada en çok sizi görüyoruz. Bitmeyen bir enerjiniz var. Bizler bizi anlayan, sorunlarımıza çözüm olacak, esnafını kalkındıracak bir belediye başkanı istiyoruz. O da sizsiniz. Bizlerin umudu Ahmet Tural’dır. Artık sizi belediye başkanı görmek istiyoruz” dediler.

Isparta’da değişim ve dönüşüm hamlesini başlatmaya çok az kaldığını kaydeden Başkan Adayı Tural, “Esnafımız, emeklimiz, işçimiz, kadınlarımız, çocuklarımız yaşanabilir bir Isparta için, değişim için 31 Martı bekliyorlar. Ispartamızın kaybettiği yılları geri kazanacağız. Halkımızın bize olan güveni ve desteğiyle 1 Nisanda kutuplaştırmanın, ayrıştırmanın yerini, eşitlik birliktelik alacak. Isparta 1 Nisan sabahı mutlu huzurlu bir güne uyanacak” dedi.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.