Takı Kavgası: 4 Yaralı

Azmi ile Tuğba'nın düğünündeki mutluluğu kabusa dönüştü . Düğün sonrası çıkan takı kavgasında 1'i ağır 4 kişi yaralandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ağustos 2013 18:57
Takı Kavgası: 4 Yaralı

GAZİPAŞA'DA Azmi ile Tuğba'nın düğünündeki mutluluğu kabusa dönüştü. Düğün sonrası çıkan takı kavgası kanlı bitti.

Kaçarak evlenen çiftin düğününde takılaru paylaşamayan aileler kavga etti. Düğün salonunda onlarca kişi birbirine girdi. Çıkan arbedede damadın babası, Nurettin Çelik tarafından başına taş vurulduğı iddia edilen gelinin halasının oğlu Mehmet Baysal ağır yaralanarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre Gazipaşalı Nurettin ve Emel Çelik çiftinin oğlu Azmi yaklaşık 20 gün önce Ispartalı Mustafa ve Cahide Canser çiftinin kızı Tuğba'yı (22) kaçırdı. Bir süre sonra ailelerin barışması üzerine Azmi ve Tuğba çifti için düğün töreni düzenlendi. İlkadım Düğün Salonu'nda düzenlenen düğünde genç çift doyasıya eğlendi.

İddiaya göre, düğün pastasının kesilmesinin ardından takı merasimine geçildi. Takıların takılmasının ardından davetlilere çeşitli ikramların yapılmasıyla devam eden düğün töreni, gece geç saatlerde sona erdi. Hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından Çelik ailesi altın bilezikler ve bir miktar paradan oluşan takıları poşete toplayan gelinin annesi Cahide Canser'e engel olmak isteyince tartışma çıktı.

Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesiyle onlarca kişi arasında arbede çıktı. Düğün salonunun dışına taşan kavgada, sinirlerine hakim olamayan damadın babası Nurettin Çelik, kavga sırasında eline geçen taş parçasıyla gelinin kuzeni Mehmet Baysal'ın başına vurdu. Bu sırada erkek tarafından bir grup da gelini olay yerinden kaçırmaya çalıştığı Zafer Üner'in kullandığı 32 AS 535 plakalı aracın önünü kesmeye çalıştı. Araca taş atılmaı üzerine Üner kullandığı araçla çıkış yolu yapmak için manevra yapmaya çalıştı.

Sürücü Üner'in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi , kavga alanında bulunan Fevzi Yıldız'ın kolundan, İsmail Erginoğlu'nun da bacağından yaralanmasına neden oldu. Yaralılar Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, başından aldığı taş darbesiyle ağır yaralanan Mehmet Baysal hayati tehlike kaydıyla Alanya Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Baysal'ın yoğun bakım servisinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

DAMADIN BABASI GÖZ ALTINDA
Olay yerine gelen polis ekipleri kavgayla ilgili Nurettin Çelik ve Zafer Üner'i gözaltına alındı. Geceyi nezarette geçiren şüphelilerden Üner cumhuriyet savcılığında alınan ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Çelik ise, Baysal'ın hayati tehlikesi devam ettiği için göz altında tutuluyor. Polisin olayla ilgili çok yönlü soruşturması sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.