Takıldığı Dal Hayatını Kurtardı

Isparta'daki Gölcük Göleti'nde genç bir kadın ağaç dallarında takılı olarak boğulmak üzereyken bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Nisan 2011 16:24
Takıldığı Dal Hayatını Kurtardı

Isparta'daki Gölcük Göleti'nde genç bir kadın ağaç dallarında takılı olarak boğulmak üzereyken bulundu.

Isparta'daki Gölcük Göleti'nde genç bir kadın ağaç dallarında takılı olarak boğulmak üzereyken bulundu. İl Afet ve Acil Durum ekipleri tarafından göletten çıkarılan kadın, Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Gölcük Milli Parkı'nda gezinti yapan vatandaşlar, bir kadının sesini duymaları üzerine yöneldikleri gölette, dallarda takılı bir kadın gördüler ve durumu park bekçisine bildirdiler. 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi verilmesi üzerine İl Afet ve Acil Durum ekiplerinin olay yerine gelerek, genç kadını gölette takılı olduğu dallarından kurtardı.

Yarı baygın vaziyette bulunan kadın, Isparta Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kimliği henüz belirlenemeyen kadının hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Milli Park bekçisi Dönmez, gazetecilere yaptığı açıklamada, 18-22 yaşları arasındaki kadının bugün saat 10.30 sıralarında bir taksiyle Gölcük Milli Parkı'na geldiğini söyledi.

Kadının, Milli Park'ın giriş kapısında karşılaştığı görevlilere, canı sıkıldığı için gezmek amacıyla parka geldiğini söylediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.