Takip Sonuç Verdi 3 Hırsız Yakalandı

Ayazmana Mahallesinde meydana gelen hırsızlık olayının failleri Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin dikkatli ve titiz çalışması sonucu yakaladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2014 15:52
Takip Sonuç Verdi 3 Hırsız Yakalandı

Ayazmana Mahallesinde meydana gelen hırsızlık olayını araştırın ekipler, olaya karışanların yakalanması için aynı eşgallerin verildiği diğer hırsızlık olaylarını incelemeye aldı.

Araştırmalarını bu yönde yapan ekipler, Halıkent Mahallesinde, bir sitenin üçüncü katına girmeye çalışan 3 şüpheli bayanın olduğu ihbarını aldı. Siteye intikal eden ekipler, karşı dairede oturan vatandaşın ifadesine başvurdu.

Olayı kapı dürbününden gören vatandaş, 15-16 yaşlarında 3 bayanın banka kartı şeklinde bir kartla kapıyı açmaya çalıştıklarını gördüğünü ve kapıya vurduğunu ve şahısların kaçtığını söyledi.
Ekipler ifade doğrultusunda çevrede yaptıkları araştırmada, Halife Sultan Mahallesi üzerinde apartman zillerine basan 3 şüpheli şahıs görerek durdurdu. Yapılan kimlik sorgulamasında, S.A.’nın 13 adet hırsızlıktan kaydı olduğu, S.A’nın 1 adet hırsızlıktan kaydı olduğu ve Ç.N isimli şahsın kaydı olmadığını tespit etti.

Gerekli incelemenin yapılması için polis otosuna bindirilen şahıslar, merkeze intikal sırasında yanında bulunan eşyaları otomobilin arka koltuğunun arasına sakladı. Merkeze intikal eden ekipler şüphelenerek polis otosunun arka koltuğunda arama yaptı.

Yapılan aramada, koltuk alt tarafına 1 adet kapı açmada kullanılan plastik kart, 1 adet ortası beyaz kenarları sarı renkli altın görünümlü alyans, 1 adet altın görünümlü sarı renkli ince boyun zinciri ve zincirde takılı altın olması muhtemel küçük iki adet kolye ucu bulundu.

Şahısların hakkında gerekli tahkikat yapılmak üzere alınan doktor raporunun ardından Çocuk Şube Müdürlüğüne sevk edildi.

Şüpheli şahısların yakalandıkları mahalledeki hırsızlık olayı araştırıldığında Ayazmana Mahallesinde bir ikametten hırsızlık yaptığı anlaşılan S.A isimli suça sürüklenen çocuk çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı. Diğer suça sürüklenen çocuklar S.A ve Ç.N ise Çocuk Şube Müdürlüğünce adli mercilere sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum