Takla Attı Metrelerce Sürüklendi!

Isparta'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ocak 2014 12:55
Takla Attı Metrelerce Sürüklendi!

Kaza saat: 01:15 sıralarında meydana geldi. Gülevler Mahallesi istikametinden Antalya yoluna seyir halinde olan M.F. yönetimindeki 06 EU 4304 plakalı otomobil takla attı.

Sürücüsü M.F. yaralanırken araçta yolcu olarak bulunan B.D. ise yara almadan kurtuldu. Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulans ekipleri, yarılayı ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra ise Isparta Devlet Hastanesi’nde tedavi altına aldı. Araç sürücüsü M.F.nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

TERS DÖNEN ARAÇ, GÜÇLÜKLE ÇEVİRİLDİ
Kazanın ardından otomobili kaldırmak için çağrılan kurtarıcı, ters dönmüş otomobili güçlükle çevirdi. Ters vaziyette bulunan otomobili, itfaiye ve polis ekiplerinin de yardımıyla çevirmek isteyen kurtarıcı, zor anlar yaşadı. Öte yandan, düzlüğe çıkarılan otomobilden çok sayıda bira şişesi çıktı.

ARAÇ SIKIŞTIRINCA DİREKSİYONU KIRDI
Olay yerinde polis ekiplerine kazayı anlatan araçta yolcu olarak bulunan B.D., bir otomobilin kendilerini sıkıştırdığını ve arkadaşının bu araca çarpmamak için direksiyonu kırmak zorunda kaldığını savundu.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ